26 Şubat 2009 Perşembe

Bordo değil Mosmor


Rakip Hamburg

Galatasaray - Bordeaux maçının 90. dakika'da Sabri'nin attığı golle 4-3 bitmesiyle uefa kupasında çeyrek final öncesi tek engel olan 2. tura yükselen taraf Galatasaray oldu. Muhteşem bir maç izledik sevgili seyirciler.

Daha 1. dakikada 0-1 geri düşen Galatasaray, toparlandı ve ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. İlk yarının ortsında Mehmet Topal'ın sakatlanmasıyla birlikte orta sahanın dengesi bozuldu. Geliştirilen ataklar da kalede görülen ataklar da dengesizdi. Topal'ın yerine giren Kewell ilk yarının son dakikasında çok şık bir golle devreyi önde kapatmasını sağladı takımımızın. ilk golü ise Arda Turan atmıştı. 2. yarıya moralli başlayan Galatasaray yine Arda'nın attığı golle skoru 3-1 e getirdi. Gel gelelim, hiç kurtulamadığımız rehavet, ve oyuna giren chavenaghi'nin etkisiyle maç bir anda 3-3 oluverdi.

15 dakika kalmıştı ki, Galatasaray oyunu istediği gibi yönetemiyordu. Son çare Nonda oyuna girdi. Sağdan soldan gelişen cılız da olsa ataklar vardı. Şut denemeleri oldu kaleye. Galatasaray Kadıköy'e giden yolda Hamburg'un karşısına çıkabilmek için 90. dakika'da Sabri'yi sahneye çıkardı. Maç başından beri dağlara taşlara attığı şut ve ortalarla taraftarı kendine hayran bırakan(!) Sabri, son şakasını yaptı.

0 yorum:


Free Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Bridal Gowns. Powered by Blogger