12 Mart 2009 Perşembe

50 Milyon TL

Süper Loto




12 haftalık devirle birlikte 50 milyon tl'ye ulaşan bir ikramiye. Milli Piyango bayilerinde alabildiğine kuyruklar. İlk defa oynayanlar vs.

Hayal kurmak da parayla değil ya. Cami yaptıranlar, hayır kurumlarına bağışlayanlar, yıllar sonra çıka gelen hayali akrabalar, ev-araba-iş üçlüsünün dışına çıkmayanlar ve daha nice fantastik hayaller. Bu parayla sadece ev,araba ve iş hayal etmek çok küçük olur.

Şimdi ikramiye çıkarsa neler yapmanız gerektiğini anlatacağım iyi dinleyin. önemli

1 ) Aklınıza mukayet olun. Zira ömrünüz boyunca göremeyeceğiniz kadar paraya sahipsiniz.

2 ) Tüm iletişim kanalları kapatın. Evin ışıklarını söndürün. Ev telefonunun fişini çekin. Bu geceyi sakin geçirin. Çünkü parayı almak için önünüzde birkaç gün olacak. Düşünmek için bolca vaktiniz var. Methanetinizi koruyun.

3 ) Bütün eski eşyalarınızı bırakıp yeni bir kente yerleşmeyi düşünün. Bence iyi fikir. Kamyon evin önüne geldiğinde, komşular da kapıya yoğunlaşacaktır.

4 ) Kuponu bir ilmihalin veya Kuran-ı Kerim'in arasına sıkıştırın. Atılma, çalınma, kaybolma riski en aza inecektir. Kuponu asla yanınızda taşımayın. Evde otururken, sehpanın üzerine falan da koymayın; su, çay dökülürse, yırtılırsa, Bakırköy'den rezervasyon yaparsınız.

5 ) Ankara dışında yaşıyorsanız, Ankara'ya kuponla birlikte ulaşmak zor olacaktır. Ailenizle birlikte, gece yarısı, arabanıza atlayın, gaz kesmeden ankara'ya kadar devam edin. Geride bıraktığınız şeylere bir daha ulaşmayacaksınız, uzun süre. Ona göre yanınıza alacağınız şeyleri iyi tespit edin. Bu arada Kuran-ı Kerim'i almayı unutmayın. Unutursanız geri döndüğünüzde yerinde bulamazsınız.

İkramiyeye nasıl ulaşacağınıza dair ipuçları verdim. İkramiyeyi nasıl değerlendireceğinize de siz karar verin.

Kazanan numaralar, çekilişten hemen sonra burada.

0 yorum:


Free Blogger Templates by Isnaini Dot Com and Bridal Gowns. Powered by Blogger